Isolering Mora

Välkommen till din partner för effektiv isolering i Mora

Behöver du isolera din fastighet i Mora på ett effektivt och miljövänligt sätt? Då har du kommit rätt. Vi använder Isocell, ett material som revolutionerar isoleringens värld med sina överlägsna egenskaper. Vi erbjuder inte bara isolering, vi erbjuder en lösning för framtiden.

Isocell är inte bara ett isoleringsmaterial, det är en innovation i all sin enkelhet. Tillverkat av återvunnet tidningspapper, erbjuder det enastående isoleringsförmåga och har minimal miljöpåverkan.

Med vår lösullsisolering tränger vi in i varje hörn och isolerar din fastighet på ett sätt som är både effektivt och hållbart.


Isolering Mora – ett populärt val

Varför välja Isocell? För det första är det det mest populära varumärket i Europa när det kommer till lösullsisolering, och det av goda skäl. Våra sex fabriker runt om i Europa, inklusive vår svenska anläggning, säkerställer att vi kan leverera högkvalitativ isolering till dig när du behöver det som bäst.

En av de mest betydelsefulla fördelarna med Isocell är dess förmåga att hantera fukt. Detta gör det till det bästa alternativet för fuktiga platser. Dessutom är det brandsäkert tack vare sin impregnering med miljövänliga salter. Isocell skyddar inte bara mot brand, utan också mot mögel, förmultning och skadedjur, med hjälp av harmlösa tillsatser.

isolering Mora

Isolering Mora – några av fördelarna

  • Värmeisolering. Detta gör att Isocell har en mycket bra förmåga att isolera mot såväl kyla som värme.

  • Fukt. Att förhindra fuktproblem är isoleringens kanske främsta uppgift. Cellulosan binder och avger fukt på ett mycket bra sätt, vilket skyddar huset mot fukt. Mögel angriper inte cellulosan som inte heller förmultnar.

  • Ljudisolering. I bland annat golvbjälklag och mellanväggar finns det behov av isolering med bra egenskaper ljudmässigt. Vår isolering dämpar ljud mycket bra.

  • Brandsäkerhet. Isocell är ett mycket brandsäkert material eftersom det inte smälter utan endast kolnar på ytan.

Perfekt som tilläggsisolering

Vid tilläggsisolering krävs mindre ingrepp i väggar eller golv för att komma åt med isoleringen, men sannolikt mindre ingrepp än om du använt konventionell isolering. Dessutom blir resultatet bättre på grund av metoden som används.

Väl på plats kommer din cellulosaisolering att hålla år ut och år in och isolera lika effektivt som den dag den sprutades in. Förutom att isolera mot kyla eller värme är Isocell också effektiv ljudisolering.
Det kan lätt framstå som att isolering som tillverkas av returpapper är en brandfara, men faktum är att det är säkrare än traditionell isolering. Tack vare sina miljövänliga tillsatser förkolnas det endast på ytan vid en eventuell brand. 

Isolering Mora – vanliga frågor

Vad är lösullsisolering?

Lösullsisolering är ett material bestående av återvunnet papper eller glasfiber, behandlat för att skapa en fluffig, tätt packad massa.

Vilka fördelar har lösullsisolering?

Lösullsisolering är effektivt för att reducera värmeöverföring och ljudisolering. Dessutom är det miljövänligt tack vare återvunnet material.

Hur installeras lösullsisolering?

Det kan blåsas in i väggar, tak eller golv med en speciell maskin eller appliceras för hand i mindre utrymmen.

Hur lång tid tar installationen?

Installationstiden varierar beroende på områdets storlek, men det kan vanligtvis göras relativt snabbt med professionella installatörer.

Är lösullsisolering brandsäkert?

Ja, lösullsisolering är behandlad för att vara brandsäker och uppfyller vanligtvis säkerhetsstandarder.

En flexibel isoleringsmetod

Vi på Isolering Mora har lång erfarenhet av att isolera alla typer av fastigheter i både Dalarna och resten av Sverige. Vår omfattande erfarenhet och expertis gör att vi kan garantera snabb och effektiv service utan att kompromissa med kvaliteten.

Isolering är inte bara vårt yrke, det är vår passion. Låt oss hjälpa dig att skapa en bättre och mer hållbar framtid för din fastighet med Isocell. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss ta hand om ditt isoleringsbehov på bästa sätt möjligt.

Vi isolerar ditt hus eller din fastighet i Mora