Isolering Lofsdalen

Isolering för din fastighet i Lofsdalen

Välkommen till vår isoleringstjänst i Lofsdalen och hela Dalarna! Vi specialiserar oss på installation av isolering och erbjuder Isocell, en välrenommerad och certifierad cellulosaisolering med många fördelar i jämförelse med andra alternativ.

Isocell isolering tillverkas av återvunnet tidningspapper, vilket minimerar dess miljöpåverkan. Trots den miljövänliga tillverkningsprocessen erbjuder Isocell enastående isoleringsprestanda och är behandlad för att motstå mögel och skadedjur. Dessutom är Isocell en högst brandsäker isolering.
Kontakta oss gärna för mer information eller för att begära en kostnadsfri offert.

Vi ser fram emot att diskutera era isoleringsbehov och hjälpa er att hitta rätt lösning för ditt hus eller fastighet. 


Fördelar med cellulosabaserad isolering

Vår högkvalitativa isolering är inte bara passande för Lofsdalen och Dalarna, utan för hela Sverige och bortom. Isocell har exceptionella fuktresistenta egenskaper och många andra positiva egenskaper som ger utmärkta resultat. Dessutom är det inte mottagligt för mögel eller nedbrytning och utgör inte någon brandrisk.

Det är även betydande att betona att vår isolering är helt miljövänlig. Genom att tillverkas av återvunnet papper belastar den inte skogsmiljön. De enda tillsatserna är salter som används för brandskydd och skydd mot skadedjur och mögel. Användning av Isocell garanterar att inga miljöfarliga ämnen läcker ut i naturen.

Låt oss hjälpa er med dina isoleringsbehov i Lofsdalen! Med många års erfarenhet inom branschen kan vi hantera isoleringsmaterialet och säkerställa att det appliceras på rätt sätt i alla delar av ert bygge.

isolering Lofsdalen

Isolering Lofsdalen – sex fördelar

  • Miljövänlig. Tillverkad av återvunnet papper, minskar avfall och koldioxidutsläpp.

  • Energibesparing. Effektiv isolering minskar energiförbrukningen för uppvärmning och kylning.

  • Brandmotstånd. Isolering är naturligt brandsäker, bidrar till ökad säkerhet för hemmet.

  • Ljudisolering. Absorberar ljud och skapar en lugnare inomhusmiljö.

  • Fuktreglering. Andas och hjälper till att förhindra fuktansamling och mögeltillväxt.

  • Ekonomiskt. Långsiktig kostnadsbesparing genom minskade energiräkningar och underhållskostnader.

Spara på kostnader med vår isolering

Isolering är en viktig aspekt för att spara pengar på värme- och kylkostnader samtidigt som den förbättrar komforten i ditt hem och minskar miljöpåverkan. Cellulosaisolering är en populär metod för detta ändamål och här är några viktiga fakta att överväga:

Cellulosa, huvudingrediensen i denna typ av isolering, är tillverkad av återvunna tidningar och andra material, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ för isoleringsbehov.

Dess termiska prestanda är utmärkt, vilket innebär att den effektivt kan hålla kylan ute under sommaren och värmen inne under vintern.

Utöver dess isolerande egenskaper har cellulosaisolering också överlägsna ljuddämpande egenskaper, vilket förbättrar ljudmiljön inomhus.

Enkelt att installera

En fördel med cellulosaisolering är dess relativt enkla installation. Den kräver minimala störningar i hemmet eller företaget och behöver inte några större konstruktionsarbeten eller specialverktyg.
Dess hållbarhet är också imponerande; den tar inte skada av fukt som vissa andra isoleringsmaterial kan göra, och förblir därför effektiv under en längre tid.

Vidare innehåller cellulosaisolering inga farliga kemikalier, formaldehyd eller andra skadliga ämnen.

Den är giftfri, icke-irriterande och säker att arbeta med.

Tack vare dess brandbeständighet och motståndskraft mot mögel och mögeltillväxt, ger cellulosaisolering också en extra säkerhetsnivå för ditt hem eller företag.

Slutligen, genom att investera i cellulosaisolering kan du potentiellt spara upp till 20 procent på dina energiräkningar, vilket gör den till en ekonomiskt fördelaktig lösning på lång sikt.

Isolering för alla typer av kunder

Oavsett storleken på projektet, från små stugor till stora komplex, tar vi oss an varje uppdrag med samma professionalism och dedikation. Vi behandlar alla kunder med lika stor vikt och noggrannhet. Cellulosaisolering är lämplig för diverse byggnader, inklusive offentliga och privata fastigheter, och vi har omfattande erfarenhet av att isolera alla typer av strukturer runt om i Sverige.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av effektiv, miljövänlig och tålig isolering i Lofsdalen.

Isocell – miljövänlig cellulosaisolering skyddar bäst mot fukt